Københavns Rengøring                                                                           Rengøring  •  Polering  •  Renovation

Vælg mellem

vores 3

serviceområder

 

Hvis du efterspørger løsninger indenfor Rengøring, Polering eller Renovation, tilbyder Københavns Rengøring de serviceløsningerne du søger.

Vi dækker idag den overvejende del af alle jævnlige forekommende rengøring -og serviceopgaver, og med solid erfaring siden 1948 er du sikret den højst mulige kvalitet, til den helt rigtige pris.

Du kan læse mere om os herunder.

Læs mere 

Ugentlig eller daglig rengøring

 

Om din virksomhed er stor eller lille eller måske helt nyetableret, så kontakt Københavns Rengøring. Vi står til rådighed med solid erfaring indenfor alle typer erhvervsrengøring og i særdeleshed kontorrengøring. Vi tilbyder både daglige eller ugentlige rengøringsløsninger, alt efter jeres ønsker og behov, og tilbyder en gratis gennemgang af din virksomhedens behov, med rådgivning om de bedste løsninger, indenfor jeres budget. Modtag et uforpligtende og gratis tilbud på netop jeres rengøring.

Læs mere om rengøring 

 

Hvem er din

rengøringsleverandør ?

 

Der er faktisk meget stor forskel på de forskellige rengøringsleverandøre, og selv med den helt samme arbejdsbeskrivelse er resultatet ofte ikke det samme. Faktisk benytter flere og flere rengøringsselskaber sig af underleverandøre, dvs. at de laver en aftale med et helt andet rengøringsselskab om at udføre din rengøring.

Hos Københavns Rengøring bruger vi ikke underleverandøre.

 

Der er derfor god fornuft i at indgå din  rengøringsaftale med et leverandør som har den fornødne viden, og med 71 års erfaring, og 40 fuldtidsmedarbejdere ved Københavns Rengøring hvad der skal til.

Polering

i forbindelse med en rengøringsaftale

 

Har din virksomhed allerede en rengørings aftale med os, så tilbyder vi også at varetage jeres vinduespolering.

Vores polerer er meget erfarende, og har flere års erfaring med alle typer polerings opgaver. Vi kommer ikke til at forstyrrer jer i arbejdstiden, så allerede der udskiller vi os sikkert væsentligt fra jeres nuværende leverandør.

Læs mere om polering 

 

Uden forstyrrelse

 

Hos Københavns Rengøring leverer vi vinduespolering i forbindelse med vores rengøringsservice. Dvs. at i ikke bliver forstyrret af en vinduespolerer i jeres arbejdstid. Vi sørger naturligvis også selv for at afrydde jeres vindueskarme, flytte borde rundt mv. så vi kan komme til jeres vinduer, og sætter naturligvis det hele på plads igen. Det kalder vi almindelig polerings service.

Har din Virksomhed

affald ?

 

Københavns Rengøring tilbyder en lang række affalds løsninger. Så om din virksomhed skal have sikkerheds destrueret fortrolige dokumenter, eller bortskaffet gamle kontor møbler el.lign. så har vi løsningerne.

 

Vi har bla. stor erfaring i rydning og udsmidning af inventar fra kontorer og institutioner som skal flytte eller lukke. Vi aflevere lejemålet retur til udlejer, i tømt og rengjort stand.

Er det computerne som skal skiftes, kan vi sikkerheds destruere harddisken og evt. sende resten til genbrug gennem Røde Kors

Læs mere om renovation 

 

Detaljen

gør forskellen

 

Hos Københavns Rengøring har vi passion for detaljer, og som een af Københavns førende serviceselskaber, ved vi, at valget af din serviceleverandør gør en stor forskel for helhedsoplevelsen i, og af din virksomhed.

 

Du fornemmer det allerede ved første blik, og dine medarbejdere og kunder fornemmer det, når de opholder sig i din virksomhed. Hos Københavns Rengøring går samspillet mellem detaljer og professionelt arbejde nemlig op i en højere enhed, og giver den samme positive fornemmelse af renhed, dag efter dag.

Hurtig og enkelt serviceeftersyn

i ethvert omfang

 

Serviceeftersyn er en vigtig del af ethvert serviceforhold. Det garantere, at de aftaler vi har indgået, bliver overholdt, og at vores leverede arbejde lever op til vores standarter. Vores kvalitetskontrol kommer på eftersyn i din virksomhed min. 1 gang om måneden, og gennemgår udførslen af alle vores leverede services.

Læs mere 

 

Nyeste teknologi

 

Hos Københavns Rengøring, benytter vi os bla. af den nyeste teknologi inden for adgangskontrol. Enhver medarbejder hos os, er udstyret med et smartdevice, som bruges til at "tjekke" ind- og ud når vi kommer i din virksomhed. På den måde, ved vi altid hvem, hvor mange og hvor længe vores medarbejdere har været hos jer. Det giver bedre kvalitet og ekstra sikkerhed, og det er vi det eneste rengøringsselskab som tilbyder.

Copyright © 1948 - 2019    |    Københavns Rengøring ApS    |    Telefon 70 26 80 30