Københavns Rengøring                                                                           Rengøring  •  Polering  •  Renovation

Ugentlig eller daglig kontorrengøring ?

 

Om din virksomhed er stor eller lille så kontakt Københavns Rengøring. Vi står til rådighed med solid og bred erfaring indenfor alle typer af erhvervsrengøring og i særdeleshed kontorrengøring. Vi tilbyder både daglige eller ugentlige rengøringsløsninger, alt efter jeres ønsker og behov. Vi benytter ikke underleverandøre hos os, kun vores egne udd. personale. Så book en gratis og uforpligtende gennemgang af din virksomhedens lokaler, med rådgivning om de bedste løsninger, indenfor jeres budget.

Book et tilbud her 

 

TeamService afd.

køre alle ugens dage

 

De fleste af vores kunder, har rengøring i deres virksomhed 1-5 gange om ugen, af ca. 2-4 timers varighed pr. gang. Det er rengøringsopgaver som vores TeamService afd. løser. Her køre 2-3 af vores dygtige og erfarne medarbejdere sammen i bil, fra kunde til kunde, alle ugens dage ml. kl. 16.00-08.00 og renholder dine kontorlokaler og inventar, 355 dage om året.

 

Er dit rengøringsbehov flere timer pr. gang, benytter vi typisk et mere stationært personale i din virksomhed.

"Det tog os lang tid at finde den rigtige samarbejdspartner.

Nu køre vores rengøring optimalt, vi er rigtig glade for

den stabile, og professionelle service"

Anitta Højgaard  -  HR, Lessor ApS

Særlig rengøring af

klinikker

 

Er din virksomhed en klinik, kan du have speciale krav og ønsker til rengøringen. Hos bla. Læge og Tandlægeklinikker er det vigtigt at særlige områder lever op til skærpede rengøringskrav. Dvs. at der skal benyttes specialle metoder og kemi for at bakterier ikke spredes. Hos Københavns Rengøring har vi god erfaring med rengøring på eks. privathospitaler og andre klinikker. Vi har den nødvendige viden som skal til, og særlige udstyr for at renholde din klinik på en professionel og forsvarlig måde.

Kontakt os her 

 

Få besøg af vores

TeamService

 

Københavns Rengøring renholder en lang række Læge, Speciallæge og Tandlægeklinikker i hele Københavns området. Vores TeamService afd. består af 1-3 medarbejdere, som køre i bil fra klinik til klinik, alle ugens dage ml. kl. 16.00-08.00 og renholder din klinik 1-7 gange ugentligt efter dine ønsker og behov, 355 dage om året.

Salg, levering og opfyldning af forbrugsvare

 

Hos Københavns Rengøring kan vi i forbindelse med en rengøringsaftale tilbyde salg af de langt de fleste forbrugsvare, som din virksomhed benytter i det daglige, herunder bla. papirvare, opvasketabs og håndsæbe mv. Vi holder øje med jeres forbrug, og sørger naturligvis altid for, i aldrig løber tør. Vi levere og opfylder løbende, ifm. vores rengøring hos jer, og forbrugsvarerne faktureres sammen med vores øvrige serviceydelser, enkelt, nemt og overskueligt.

 

Hvad med linned

service ?

 

Københavns Rengøring har et samarbejde med Berendsen Textil Service A/S. Så hvis din virksomhed ønsker leje, vask og levering af linnede, herunder Viskestykker, Håndklæder, Måtter o.lign. kan alt dette også bestilles igennem os.

 

Så ønsker du levering af div. forbrugsvare, kan dette altid bestilles på

telefon 70 26 80 30

Rengøring af PC skærme

og tastaturer

 

Løbende renholdelse af virksomhedens computer udstyr er vigtigt. Dels på grund af vedligeholdelse af udstyret, men endnu mere vigtigt, fordi der samler sig store mængder af bakterier fra vores hænder på  skærm, tastaturer og mus. Det giver forøget risiko for smitte, og kan sprede sygedomme rundt i hele virksomheden, med forhøjet sygefravær til følge. Københavns Rengøring tilbyder flere niveauer af PC rengøring.

 

Ønsker du computer udstyret rengjort, kan det let bestilles på

telefon 70 26 80 30

 

En ekstra lille

ting

 

Som en ekstra lille bonus, får du med en serviceaftale hos Københavns Rengøring, jævnligt en lille vaskeserviet, som vi placere på medarbejdernes tastatur. Den indeholder en disinficerende engang klud, som bla. kan bruges til pletvis afvaskning af eks. medarbejderens hænder, briller, tastaturet, mus, skærm el.lign.

Har du brug for vores Service Montør ?

 

Hos Københavns Rengøring har vi 2 service håndværker. De kan hjælpe dig med alle de små og store opgaver i virksomheden, som ellers aldrig bliver lavet. Har du eks. indkøbt nye papirhåndklædeholdere, så skal de jo også sætte op og monteres. Hvis de er købt igennem os, så er det naturligvis incl. opsætning og montering, hvis det ønskes. Eller hvad med den køkkenlåge, som bliver ved med at faldet af osv. Det er her vores 2 Service Montører kan være behjælpelig. De er begge faguddannet håndværkere, så faglighed og kvalitet er i top.

 

Kontakt også Service Afd.

når der skal males

 

I forbindelse med vi løse de praktiske serviceopgaver i din virksomhed, kan vi også tilbyde "full service" løsninger eller Facility Service som det også kaldes. Vores Service Afdeling, kan efter behov, eller pr. bestilling, vedligeholde og renovere lokalerne i din virksomhed, herunder også varetage maleropgaver o.lign.

 

Ønsker du at benytte vores Service Afdeling, kan du altid booke et uforpligtende tilbud, samt råd og vejledning på

telefon 70 26 80 30

"Ordenlig og forsvarlig rengøring er afgørende hos os, både for os som arbejder her, men selvfølgelig også for vores kunder. Københavns Rengøring renholder vores

klinik dagligt"

Lene Dyrholm  -  Tandlæge, Tandlægen.dk

Hovedrengøring

helt eller delvist

 

Det er god rutine, at få udført en årlig hovedrengøring i virksomheden, evt. samtidig med den årlige forårsrengøring man fortager i hjemmet.

Københavns Rengøring har massiv erfaring med alle typer af hovedrengøringsopgaver i både større og mindre virksomheder. Vi udføre bla. grundskuering og polish behandling af gulve samt flere typer af tæppe -og tekstilrens. Så kontakt os, når din virksomhed har behov for en grundigere type rengøring, eller hovedrengøring også efter  et evt. festlige arrangementer, eller andet projekt.

Book et tilbud her 

 

Håndværkerrengøring

giver det bedste resultat

 

Før under og efter en renoverings opgave, er det vigtigt at den rigtige og nødvendige rengøring planlægges, så projektet kan forløbe planmæssigt. Københavns Rengøring har bred og solid erfaring med rengøring af både større og mindre renoverings projekter. Vi har de nødvendige resurser og personalet, så du aldrig ender med en uløst opgave, som går ud over tidsfristen. Så hvadenten der er tale om en afleveringsforretning eller en anden type hovedrengøringsopgave, så søger vi altid for den rigtige og tilstrækkelige rengøring, til dit projekt. Vi kan bla. tilbyder fjernelse af støv og partikler i både klasse M og H, så arbejdet i lokalerne kan genoptages hurtigts muligt.

"Vi har samarbejdet med Københavns Rengøring i over 10 år

Det fortæller vist alt! De levere daglig rengøring hos os, samt

opfyldning og levering af div. forbrugsvare.

Jeg anbefaler dem til alle"

Anders Jørgensen  -  Bluetell A/S

Har du brug for hjælp i virksomhedens

kantine ?

 

Med en serviceaftale hos os, tilbyder vi også Kantine Service til vores kunder, som efterspørge resurse stærkt personale i kantinen. Vi kan stille en fast medarbejder til rådighed, til at tage sig af opdækning og forberedelse af jeres frokostordning samt sørge for klargøring af mødeforplejning mv.

Hos Københavns Rengøring har vi medarbejdere med de helt rigtige kvalifikationer og solid erfaring med eks. opsætning af kolde og lune retter, buffet, møde forberedelse og opdækning samt naturligvis rengøring og opvask mv. Hvis du ønsker at benytte vores Kantine Service, er vi klar med tilbud, råd og vejledning.

Kontakt os her 

 

 

 

 

 

 

 

Kvalitetskontrol og

Serviceeftersyn

 

Jævnligt serviceeftersyn er en integreret del af alle vores serviceforhold. Det garantere at de aftaler vi har indgået bliver overholdt, og at vores leveret arbejder lever op til vores standarter, og dine forventninger. Vores kvalitetskontrol kommer på eftersyn i din virksomhed ca. 1 gang om måneden, og gennemgår alle vores arbejdsprocesser samt den leverede kvalitet mv. Det er under disse hyppige serviceeftersyn, at vi får justeret vores arbejdsgange og sørger for alt fungere optimalt og udføres efter aftalte specifikationer.

 

Passion for vores

arbejde

 

Hos Københavns Rengøring har vi passion for detaljer, og som en af Københavns førende serviceselskaber, ved vi, at valget af din serviceleverandør gør en stor forskel for helhedsoplevelsen i, og af din virksomhed.

 

Du fornemmer det allerede ved første blik, og dine medarbejdere og kunder fornemmer det, når de opholder sig i din virksomhed. Hos Københavns Rengøring går samspillet mellem detaljen og helheden nemlig op i en højere enhed, og giver den samme totale fornemmelse af renhed, dag efter dag.

Copyright © 1948 - 2019    |    Københavns Rengøring ApS    |    Telefon 70 26 80 30