Københavns Rengøring                                                                           Rengøring  •  Polering  •  Renovation

Polering

i forbindelse med en rengøringsaftale

 

Har din virksomhed allerede en rengørings aftale med os, så tilbyder vi også at varetage jeres vinduespolering.

Vores polerer er meget erfarende, og har flere års erfaring med alle typer polerings opgaver. Vi kommer ikke til at forstyrrer jer i arbejdstiden, så allerede der udskiller vi os sikkert væsentligt fra jeres nuværende leverandør.

Kontakt os her 

 

Uden forstyrrelse

 

Hos Københavns Rengøring leverer vi nemlig vinduespolering i forbindelse med vores rengøringsservice. Dvs. at i ikke bliver forstyrret af en vinduespolerer midt i jeres arbejdstid. Vi sørger naturligvis også selv for at afrydde jeres vindueskarme, flytte borde rundt mv. så vi kan komme til jeres vinduer, og sætter naturligvis det hele på plads igen, så alt står som det skal. Det kalder vi polerings service.

"Det tog os lang tid at finde den rigtige samarbejdspartner.

Nu køre vores rengøring optimalt, vi er rigtig glade for

den stabile, og professionelle service"

Anitta Højgaard  -  HR, Lessor ApS

Kvalitetskontrol & serviceeftersyn

 

Serviceeftersyn er en vigtig del af ethvert serviceforhold. Det garantere, at de aftaler vi har indgået, bliver overholdt, og at vores leverede arbejde lever op til vores egne standarter, og dine forventninger. Vores kvalitetskontrol kommer på eftersyn under eller efter udførslen af vores arbejde, og gennemgår udførslen af alle vores leverede services.

Læs mere 

 

Nyeste teknologi

 

Hos Københavns Rengøring, benytter vi os bla. af den nyeste teknologi inden for adgangskontrol. Enhver medarbejder hos os, er udstyret med et smartdevice, som bruges til at "tjekke" ind- og ud når vi kommer i din virksomhed. På den måde, ved vi altid hvem, hvor mange og hvor længe vores medarbejdere har været hos jer. Det giver bedre kvalitet og ekstra sikkerhed, og det er vi det eneste rengøringsselskab som tilbyder.

Copyright © 1948 - 2019    |    Københavns Rengøring ApS    |    Telefon 70 26 80 30