71 års erfaring &

stolte traditioner

 

Københavns Rengøring blev grundlagt i 1948 på Holmen i København. Så vi er faktisk et af Danmarks ældste rengøringsselskaber. Vi har derfor solid erfaring  med rengøring og service af både private virksomheder og offentlige institutioner. Mange af vores medarbejdere og kunder har været hos os i rigtig mange år, og vi prioritere vores lange og loyale relationer meget højt, og står altid klar til at yde en ekstraordinær indsats, hvis behovet skulle opstår.

 

Kundeanciennitet på

8,2 år (igs.)

 

Det tror vi er branchens højeste , og det betyder at vores kunder er glade og tilfredse for den stabile kvalitet og service vi leverer.

Men vi arbejder naturligvis fortsat på at forbedre dette niveau, og stiler efter et gennemsnit på 10 år som vores næste målsætning, til gavn og glæde for vores kunder og medarbejdere.

 

Så ønsker du en stabil, professionel og erfaren samarbejdspartner, kan du altid booke et uforpligtende tilbud, råd og vejledning på

telefon 70 26 80 30

Kontakt os 

 

"Efter mere end 7 års samarbejdet, kan jeg varmt anbefale

Københavns Rengøring. De holder vores kontorer i

topform, hver eneste dag"

Claus Lundgren  -  Advokat, Danders & More

Også en slags Vagtselskab

 

Om vi renholder din virksomhed dagligt eller måske 1-2 gange om ugen, giver dig faktisk øget sikkerhed. Vi kommer nemlig om aftenen eller natten, altså uden for alm. kontor & åbningstid, og føre derfor et vågen øje med hvad der sker i og omkring din virksomhed. Vi har derfor afværget både indbrudsforsøg, stopper vandskader og forbygget ildebrand for vores kunder.

 

Hvad siger vores

statistik ?

 

Københavns Rengøring har i 2016 samlet afværget 5 indbrudsforsøg, vi har 3 gange forbygget og alarmeret virksomhedsejere vedr. pågående vandskader og 1 gang tilkaldt brandvæsen pga. elektrisk brand. For slet ikke at nævne de mange gange, vi slukker tændte kaffemaskiner, låser og lukker ulåste døre og vinduer o.lign.

 

Vi er dine ekstra, opmærksomme  øjne og øre om natten, når vi arbejder i din virksomhed.

Bruger dit rengøringsselskab

underleverandører ?

 

Langt de fleste rengøringsselskaber benytter faktisk underleverandøre, dvs. at de overdrager den serviceaftale du har indgået med dem, til en helt andet eller måske tredje part.

Det betyder at du faktisk ikke ved hvem det er som kommer i din virksomhed, når du er gået hjem. Ofte er det ukvalificeret, illegalt og underbetalt arbejdskraft som benyttes, uden nogen form for seriøs erfaring, så du i bedste fald, ender med et resultat der er langt under standard.

 

Ukvalificeret leverandører giver dårligt resultat

 

Hos Københavns Rengøring bruger vi ikke underleverandører. Der er kun vores egne erfarne medarbejdere, som udføre det arbejde du har aftalt med os. Det giver os sikkerhed for en professionel og stabil kvalitet, og dig sikkerhed for hvem der har adgang til din virksomhed. De fleste af vores medarbejdere, har desuden rengøring og service som deres hovedbeskæftigelse. De har derfor solid og bred erfaring, samt alle de relevante kurser og uddannelser som der kræves af professionel rengøring idag.

 

Det giver derfor god mening, at benytte en professionel leverandør som har den fornødne viden og erfaring.

Kontakt os 

 

Serviceeftersyn er en

vigtig detalje

 

Jævnligt serviceeftersyn er en integreret del af alle vores serviceforhold. Det garantere at de aftaler vi har indgået bliver overholdt, og at vores leveret arbejder lever op til vores standarter, og dine forventninger. Vores kvalitetskontrol kommer på eftersyn i din virksomhed ca. 1 gang om måneden, og gennemgår alle vores arbejdsprocesser samt den leverede kvalitet mv. Det er under disse hyppige serviceeftersyn, at vi får justeret vores arbejdsgange og sørger for alt fungere optimalt og udføres efter aftalte specifikationer.

 

Passion for vores

arbejde

 

Hos Københavns Rengøring har vi passion for detaljer, og som en af Københavns førende serviceselskaber, ved vi, at valget af din serviceleverandør gør en stor forskel for helhedsoplevelsen i, og af din virksomhed.

 

Du fornemmer det allerede ved første blik, og dine medarbejdere og kunder fornemmer det, når de opholder sig i din virksomhed. Hos Københavns Rengøring går samspillet mellem detaljer og professionelt arbejde nemlig op i en højere enhed, og giver den samme positive fornemmelse af renhed, dag efter dag.

ID-kort for en

sikkerheds skyld

 

Alle medarbejdere hos Københavns Rengøring bære ID-kort, og er internt sikkerhedsgodkendt hos os. Det giver dig sikkerhed for at personen,  du møder i din virksomhed, faktisk er en godkendt og betroet medarbejder.

Alle medarbejdere har naturligvis også en ren straffeattest, og er nøje instrueret i håndtering af alarmer, nøgler mv.

Derudover henleder vores medarbejdere, aldrig deres opmærksomhed på materiale i din virksomhed, som ikke er rengøringen relevant.

 

Sikkerhedsgodkendt

personale

 

Vi har også god erfaring med rengøring på sikkerhedsfolsømme steder og områder.

Vi har bla. udført service og rengøringsopgaver for Den Amerikanske Ambassade og en lang række andre virksomheder og institutioner med et ekstra højt sikkerheds niveau, og kan derfor også tilbyde personale som er sikkerhedsgodkendt hos PET.

 

Så ønsker du en sikkerhedsgodkendt samarbejdspartner, kan du altid booke et uforpligtende tilbud, råd og vejledning på

telefon 70 26 80 30

Copyright © 1948 - 2019    |    Københavns Rengøring ApS    |    Telefon 70 26 80 30